3 maj 2007

Ooops...

.....nu var det ett tag sedan jag skrev. Skyller mest på att det har varit en hel del att stå i sedan sist.
Helgen som gick var minst sagt intensiv. Maskinfjädrar bjöd på långhelg över valborg, vilket innebar att man var ledig i fyra dagar, man tackar för det. :)
Lördagen innebar kalas för Ida. Morgonen började med att jag bakade en tårta till kalaset. Vid två tiden så dök släkten upp och iom det fina vädret så blev det samling på altanen, där det bjöds på korvgrillning till att börja med. Alla barnen (7 st) förrutom Alfons sprang omkring o lekte både här och var. Efter grillning blev det fika med avslutande tårta.
Det hela var väldigt lyckat.
Söndagen blev avslutet på Idas långa födelsedagsfirande. Klockan 11.30 satte vi av mot Liseberg för årets första besök där. Vi började med att åka sagoslottet hela familjen. Efter det var det daags för Ida att för första gången åka Flume Ride, vilklet blev en given succé. Maja hade också fått åkt iaf enligt längdgränsen, men det kändes lite väl tidigt. :) Efter att ha spelat på diverse hjul, åkt lite mer attraktioner, så var vi klara att åka hem vid femtiden, efter en mycket trevlig och lyckad dag på liseberg.

Bilder kommer inom kort på hemsidan.

/hedde

Inga kommentarer: