15 juni 2005

Jobba

Så var man då tillbaka i vardagen. Tre veckors pappaledighet är över och man får vakna upp ur sin dvala, försöka hitta de där sista krafterna som finns djupt där inne, kavla upp ärmarna och helt enkelt börja jobba. Vaddå börja jobba, vad är det man har gjort hemma då, inte är det latat sig iaf. ;)
Det är konstigt hur snabbt man anpassar sig, endra dagen på jobbet och allt flöt på som vanligt, trots att man hade varit hemma en mindre semester.

Sista dagen på pappaledigheten gick iaf i shoppingens tecken. Kosan styrdes redan på morgonen söderöver till turistparadiset Ullared. Efter en timmes strul med lite amning, totaltömning och försök till insomning så började vi strosa runt och fylla vagnen. Ett par timmar senare var vagnen överfull och jag fick helst sonika ta Maja på armen o börja fylla barnvagnen med alla leksaker till barnen. Väl framme i kassan fyllde vi knappt femton stora Gekås påsar med saker och försökte ta oss ut till bilen, för hemfärd mot Nol.
Hemma hade farmor varit barnvakt åt de andra två vilddjuren och allt hade gått så bra, Ida körde sin vanliga terror mot Emma och Emma svarade med att börja gråta, en underbar syskonkärlek redan nu, fast oftast så leker dom så sött ihop, så man skall inte klaga.
Väl hemma blev det genomgång av alla inköp, främst då kläderna som skulle provas, mest till Emma och hon verkade tycka att alla kläderna var jättefina, men leksakerna var klart mer uppskattade. :)

Dagens klockrena inköp blev en pyjamas till Ida med ett litet monster på och texten "Little Monster", som sagt, klockren.

Ajöken!

/hedde

Inga kommentarer: