31 juli 2005

Allting har en ände.....


....så också semestrar. I samma gamla vanliga ordning så kändes det för fyra veckor sedan som om det var lång tid kvar till man skulle börja jobba igen, men nu är man alltså där.
Efter en stökig inledning a natten från Emmas sida så somnade man väl fram mot 02.00 inatt och sedan sätter Ida igång 05.45, så det var den sovmorgonen det. Såhär har det sett ut hela semestern, förutom att dom varit betydligt snällare när det gäller nattningen, men som sagt tidiga mornar har det blivit och eftersom man har semester så har det inte riktigt blivit så att man gått o lagt sig i tid, trots att man vet att med 99.9 % säkerhet så skall man upp runt 06.00.
I fredags var det då dags för årets stora konsertupplevelse, U2 på Ullevi. I vanlig ordning så gjorde dom en inte besviken, en ruskigt bra konsertupplevelse återigen. Inget slå dock Scandinavium 1992, en av de bästa konserter jag varit på. Som den absolut bästa räknar jag Simple Minds i Scandinavium i slutet av åttiotalet.
Imorgon, måndag morgon, på med arbetsstället o dra igång, inte det roligaste man kan tänka sig just nu, men samtidigt så kommer vi ju närmare nästa semester för varje dag som går.

Dessutom så har korven två.............ändar alltså.

Ha de gôtt!

/hedde

Inga kommentarer: