4 juli 2005

Så kom den då till slut.......

......semestern!!!! Gud va skönt o veta att man har fyra veckors "ledigt" (med tre småbarn så får man inte ledigt. ;)) och starten kan man inte klaga på, strålande solsken o högsommarvärme, precis som det skall vara med andra ord.
Klockan är snart midnatt, natten mot tisdag o jag har precis varit ute o vänt upp o ner på poolen, smhi hotar med regn, så jag tar det säkra för det osäkra o låter dessutom gräset få se lite sol istället för att täckas av poolen.
Ja, vi får väl avvakta o se men dom snackar om regn de närmaste dagarna, ja ända fram till fredag faktiskt, men dom har ju haft fel förr om man säger så. Har för mig att det var förra året som dom ställde fel prognos 30 dagar av 31, det är starkt jobbat på ett underligt sätt. Det måste finnas få yrken där man kan göra så mycket fel och ändå behålla jobbet. Nej, säkrast är nog att titta ut genom fönstret, då får man iaf en säker prognos på hur vädret är just nu.

Under de fyra veckorna som jag har semester skall naturligtvis en hel del hinnas med. Vi har ju dop för Maja den 24:e juli och innan dess så skall det mesta av finliret i köket vara klart, rabatter skall kollas över (vilket till stor del redan är klart) o lite mer finlir som man vil ha fixat tills dess. Nästa vecka skall vi ev. ta oss en tripp till Borås djurpark, då skall eventuellt Anna & Martin med också. Veckan efter dopet hade vi tänkt att kanske dra iväg till Skara Sommarland, det var inte igår man var där senast.
Ja som ni ser så finns det iaf en något svävande plan som rör semestern, men mest får det bli som det blir, det blir roligast då.

Till sist ett meddelande till Martin: Det är klart ungen skall döpas, det kan ju vara min enda chans att bli gudfar. ;)

PS. Man kan aldrig grilla för mycket.

/hedde

1 kommentar:

Anonym sa...

Lovar att lämna meddelandet vidare till Martin :-)