11 juli 2005

Oh hana........

....vilken start på semestern. En dryg vecka har gått o jag har knappt sett ett moln, såhär brukar det inte vara att ha tidig semester, utan första veckan brukar nästan vara dålig. Nu är det istället högtryck så det står härliga till, värsta medlhavsvärmen. :) Det är till och med så varmt så det går knappt att åka ut o bada, utan den nyinköpta poolen har fyllts på med jämna mellanrum istället, till och med pappa har gett upp och har nu två dagar i rad setts plaska omkring i poolen på trädgården. Igår var det t.o.m. så illa så att jag badade i den lilla barnpoolen, huvudet vilandes på ena kanten o benen dinglandes utanför den andra, men det gick. ;)
Det enda vi satt upp som mål denna veckan är att ta oss till Borås Djurpark och just nu lutar det åt att det blir först på fredag, eftersom det verkar som om det kan bli mulet då, eller tom regnstänk. :)

Mitt i allt detta så fick Annica o Tommy sitt första barn i söndags, en liten krabat på 4450 g och 55 lång vid namn Tiffany Mogren. Jösses vilket liv det kommer att bli om några år. ;)

Ha de gôtt så länge o glöm inte o bada.

/hedde

Inga kommentarer: