28 maj 2005

Grattis Maja.

Klockan 08.50 imorse så blev Maja en vecka gammal. Tänk att det redan gått en vecka, låter lite löjligt, men det går verkligen fort, samtidigt så har man vant sig med att hon finns här och det känns lite som om hon alltid funnits här, snacka om att man anpassar sig fort. :)
I sanningens namn så skall det sägas att hon inte gör mycket väsen av sig utan hon äter o sover mest, förutom på natten, då hon brukar vara vaken i några timmar innan vi ger upp o hon får lite tillägg. Efter det så somnar hon som en stock o drar iväg o sover en fem sex timmar. Enligt Sabina så var Ida likadan i början, bara åt och sov, men det har jag redan lyckats förtränga, men det stämmer säkert, Sabina har definitivt bättre koll på det där än vad jag har, alzheimers light någon?
Igår var bvc på hembesök o kontrollerade att hon går upp i vikt som hon skall och det var inga problem, hon är snart ikapp sin födelsevikt vilket gått oväntat snabbt.

Just nu ligger Ida och sover sin förmiddagssömn och när hon har vaknat skall jag, Emma och Ida åka till Ale Torg o handla Mors dag present, vet dock inte vad, kan iaf inte avslöja något här ifall Sabina är inne o kollar. ;)

Nä, nu får jag ta o sluta för idag, återkommer kanske imorgon med rapport från första omgången i Hattrick.

/hedde

Inga kommentarer: