30 maj 2005

Premiärförlust.......

..... i vanlig ordning skulle man kunna lägga till. Förstår inte hur laget kan vara så överlägsna och samtidigt prestera så ofantligt lite, ekvationen går inte ihop. Det var samma visa förra säsongen, då berodde dock premiärförlusten på ett fel i laguttagningen, den absolut bästa innermittfältaren vi hade blev placerad som mittback, ajsen mit den bajsen!!!!!
Tyvärr känns det som om tåget redan gått för att kunna ta hem förstaplatsen, eller iaf kunna vara med o fajtas om den. Visst det har bara spelats en match, men den var faktiskt på hemmaplan (där jag brukar vara svårslagen) och dessutom mot ett av de lag som bör finnas med där uppe, så det var dubbel förlust i princip.
Nåväl vi skall slåss för att tillhöra toppen även i år, men det känns som sagt att det kommer att bli svårt, anfallet måste börja göra mål på sina chanser, så nu är dom satta i hårdträning, nu skall det bli slut på sumpningarna.

För er som undrar vad jag pratar för dynga och nästan gett up att läsa, så kan jag meddela att det handlar om det eminenta fotbollsspelet Hattrick, ett fiktivt fotbollsspel på nätet, hur urbota kul som helst. Själv har jag hållt på sedan 2002 och harvar just nu i div. fem.

För att avsluta med mer "verklig" fotboll så hade Blåvitt lite av den där turen som ett bra lag skall ha idag. Man lyckas trycka in en kvitteringsboll i den 95:e matchminuten, inte ofta en fotbollsmatch håller på så länge. Vinst hade ju naturligtvis varit att föredra, men en poäng är iaf en poäng, vi klättrar stadigt uppåt.

*gonatt*

/hedde

Inga kommentarer: