24 maj 2005

Hemkomst

Så fick då Sabina och Maja komma hem efter tre dygn på BB. Allt såg bra ut och den feber som Maja hade dragits med var äntligen borta. Dom trodde att hon råkat ut för något som kallas "Törstfeber". Hon har skrikit och gapat i två dygn, så fort hon inte fått amma och man lagt ner henne, nu har hon dock fått lite tillägg och då har hon börjat ta igen all sömn som hon gått miste om hittils. Hon har i princip sovit sedan 08.00 imorse, bara vaknat till då det varit läkarundersökning, PKU test eller liknande. Vaknat till och ammat en liten stund för att sedan somna om igen. Eventuellt blir det en vaken natt istället. :)
Emma är iaf världens stoltaste storasyster, går omkring o sjunger "Jag älskar Maja, o maja är min lillasyster o hon e så söt" mest hela tiden. :) Ida var också väldigt nyfiken, men lite reserverad, inte minst mot Sabina när vi kom hem, hon skulle prompt till pappa istället, men hon mjuknade snabbt. Ida är dessutom inne i värsta busperioden, full i fan mest hela tiden, bus bus och åter bus. Idag var det extra roligt när jag skrämde henne, hon ville bara göra om det om och om igen.

Efter att Ida och Emma somnade ikväll så unnade vi oss varsin pizza, vilket var ovanligt gott. Dessutom vann Blåvitt vårderbyt mot öis med 3-0, vilket hjälpte till ytterligare att göra detta till en mycket bra dag. Besöken på ullevi är tyvärr inte många nu för tiden, det finns så mycket annat att ta hand om så att säga, men en dag skall jag göra storstilad comeback på läktaren var så säker. :)

Nej, nu blir det gonatt o sov så sött för idag, nu e jag änna nani!

/hedde

1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt att Maja kommit hem! Skall bli kul att få träffa henne sedan när hon sovit ikapp sig lite.

Kul att läsa, fortsätt skriv så kommer vi tillbaka och läser allt!
;-)

Otur att ÖIS inte kunde förvalta sina chanser, men så är det...
Kul att vara på derby igen i alla fall.

Krama alla tjejerna!